Reklam

• APK Durumu

Softonic incelemesi

USB Hata Ayıklama - Geliştiriciler İçin Basit Bir Araç

USB Debug, Android uygulamaları kategorisinde Utilities & Tools altında ujweng tarafından geliştirilen ücretsiz bir uygulamadır. Bu basit araç, geliştiricilerin USB Hata Ayıklama özelliğini açıp kapatmaları için tasarlanmıştır. Ancak, son Android sürümlerinde (4.2'den sonra), kullanıcıların bu uygulamayı kullanmadan önce önce geliştirici seçeneklerini etkinleştirmeleri gerektiğini unutmamak önemlidir. Geliştirici seçeneklerini etkinleştirmek için kullanıcılar Ayarlar uygulamasını açmalı, Sistem (yalnızca Android 8.0 veya üstü) seçmelidir, en alta kaydırmalı ve Telefon Hakkında'yı seçmeli, ardından Yapı Numarası'na 7 kez dokunmalıdır.

Etkinleştirildikten sonra, kullanıcılar Ayarlar UI'sını çağırabilir ve Ayarlar -> Uygulamalar -> Geliştirme gibi USB Hata Ayıklamayı Etkinleştirme işlemini yapabilirler. Uygulama ayrıca kullanıcıların kendi görünümlerini kontrol etmelerine olanak tanır (sizin ortamınızda, görüntülerden farklı olarak öğe numaraları gösterilebilir). Kullanıcılar bu aracı ana ekranlarına yerleştirebilirler. Bu aracın bir USB sürücüsü olmadığını unutmak önemlidir, bu nedenle kullanıcılar cihazlarını ve bilgisayarlarını bağlayamazlarsa bir USB sürücüsü yüklemeleri gerekmektedir. Genellikle, bunu cihaz satıcısının sitesinden indirebilirler.

Program diğer dillerde mevcuttur

USB Debug APK için Android

• Ücretsiz

• Türkçe dilinde
  • V 1.06
  • 4.7

(0)
  • APK Durumu

USB Debug hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer USB Debug denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Reklam